Over ons

Missie

i-Force wil op 4 specifieke domeinen  – investigations, integrity, it-forensics en independent fact finding –  de kwalitatieve marktleider zijn ten behoeve van het bedrijfsleven, de vrije beroepen en de overheid.

Troeven

Om dit in elke opdracht waar te maken, beschikken we over de volgende troeven :

 • Onafhankelijkheid
  We zijn niet verbonden aan enige andere organisatie en kunnen derhalve volledig onpartijdig en objectief uw probleem aanpakken.
 • Betrokkenheid
  Elke opdracht wordt rechtstreeks aangestuurd en ook daadwerkelijk mee uitgevoerd door minstens één van onze vennoten. Op die manier streven we een maximale en rechtstreekse betrokkenheid met de gevraagde opdracht na.
 • Professionaliteit
  Ons kernteam heeft het kwaliteitslabel ‘registered forensic auditor’ behaald en is derhalve onderworpen aan de gedragscode van het IFA (Instituut Forensische Auditoren) www.forensicaudit.be
 • Betrouwbaarheid
  In alle facetten van de ons toevertrouwde opdracht geven we de nodige openheid en ruimte voor overleg en komen we de gemaakte afspraken na.

Actieterrein

Ons actieterrein beperkt zich niet enkel tot België. In functie van de aard en de omvang van de werkzaamheden, gaan we ofwel zelf ter plaatse, ofwel maken we gebruik van ons internationaal netwerk.