Digital Security Scan

Uw bedrijf maakt dagdagelijks gebruik van technologie en beschikt over gevoelige data die vitaal is om optimaal te functioneren. Net zoals u uw fysieke assets beschermt (vb. de deuren van uw kantoor gaan ’s avonds op slot), is het ook noodzakelijk om de digitale assets te beschermen.

Er komen regelmatig berichten in het nieuws van bedrijven die werden gehackt en waarbij er confidentiële data werd gestolen. In de meeste gevallen zijn deze gegevenslekken het gevolg van een externe aanval.

Elk bedrijf heeft een vorm van digitale beveiliging, maar hoe efficient en optimaal is deze? Als organisatie wilt u natuurlijk weten hoe goed u beschermd bent tegen de risico’s van computercriminaliteit. Dit is mogelijk met onze snelle en actiegerichte scan.

Uw vragen

  • is mijn digitale beveiliging sterk genoeg?
  • Hoe kan ik mijn digitale beveiliging verbeteren?
  • Is mijn personeel op de hoogte van de risico’s gesteld door computercriminaliteit?
  • Beschik ik over de nodige procedures om mijn organisatie tegen computercriminaliteit te beschermen?
  • Hoe hou ik rekening met digitale beveiliging bij de implementatie van nieuwe technologieën?
  • Hoe sterk is zijn de wachtwoorden in mijn bedrijf?
  • Zijn mijn gegevens voldoende beschermd tegen ongewenste toegangen?

Met onze Digital Security Scan combineren we onze ervaring vanuit Digital Forensics en  kennis van IT security om de digitale beveiliging van uw bedrijf in kaart te brengen. Ons hoofddoel is om uw huidige beveiligingsrisico’s te identificeren, en to-the-point maatregelen aan te bevelen.

De scan is opgebouwd uit een doorgewinterde vragenlijst met meer dan 160 vragen verspreid over 9 domeinen. Wij overlopen deze vragenlijst samen met uw IT verantwoordelijken en voeren on-site ook hands-on checks uit.

Na de uitvoering ter plaatse bundelen wij onze bevindingen in een overzichtelijk rapport waarbij uw bedrijf scores krijgt toegewezen voor 20 verschillende domeinen, alsook de aanbevolen maatregelen.

Onze oplossing

Digital Security ScanBreng uw digitale beveiliging in kaart

Snel

Korte doorlooptijd

Grondig

Op basis van meer dan 160 vragen en on-site checks

Overzichtelijk

Duidelijk rapport met scores op 20 categorieën en to-the-point aanbevelingen

Interesse in dit product?