i-Force zoekt Computer Forensic Consultant

Werken bij i-Force
i-Force is sinds meer dan 13 jaar een betrouwbare waarde op de Belgische markt in de wereld van computer forensics & IT security. In onze ambitie om deze positie verder uit te bouwen zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s om het team van computer forensic specialisten te versterken. Bij i-Force werk je met zeer gedreven en gepassioneerde collega’s, de mooiste klanten, de beste techniek en bieden we leidende oplossingen en diensten aan onze klanten.

Bij i-Force krijg je veel vrijheid bij het invullen van je functie, dat vraagt om een hoge mate van zelfverantwoordelijkheid maar biedt ook een hoop mogelijkheden. Uiteraard ligt de prioriteit bij een goede uitvoering van de werkzaamheden. Naast je kerntaken is er ruimte om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe technieken te onderzoeken en te testen. We zijn een innovatieve organisatie die sterk gericht is op kennisontwikkeling en innovatie. Qua nieuwe ontwikkelingen lopen wij voorop, samen met de kwaliteit van onze producten, diensten, projecten en onderzoeken zorgen we voor een excellente reputatie. Iedereen binnen i-Force draagt een stuk van de verantwoordelijkheid om deze positie & reputatie te behouden.

Functiebeschrijving:
Je werkt als Computer Forensics Consultant actief mee aan een brede waaier van advies-en onderzoeksprojecten, stelt je flexibel op en kunt zelfstandig werken . In overleg met één van de partners stel je voor elk project een individuele werkplanning op en voer je de nodige analyses en onderzoeken uit. Je stelt een duidelijk en verzorgd auditrapport op en formuleert desgevallend ook aanbevelingen.

Profiel:
Je hebt minstens een 2tal jaar ervaring in IT audit en/of computer forensics.

Je hebt een analytische geest, bent creatief in het aanpakken van problemen en weet bij een grote hoeveelheid gegevens snel de hoofd- van de bijzaak te scheiden. Je werkt methodisch en met zin voor analyse.

Zelfstandig werken en permanente vorming schrikken je zeker niet af. Je bent vlot in de omgang en beschikt over sterke communicatieve en redactionele vaardigheden. Je bent stressbestendig en blijft in alle situaties neutraal en objectief!

Je bent bereid om opdrachten in heel België te doen en desgevallend ook in het buitenland.

Concreet:

Goede techneuten die diepgaande kennis hebben van besturingssystemen en netwerkprotocollen. Die kennis heb je niet (alleen) uit een boekje, maar opgedaan door urenlang tweaken en proberen. Je opleiding maakt ons niet zo heel veel uit, als je maar op een hoogstaand niveau kunt opereren en een grote affiniteit met security en factfinding hebt. Daarnaast weet je om te gaan met vertrouwelijke informatie; voor ons & onze klanten is confidentialiteit uitermate belangrijk. Ook je bevindingen omzetten in een duidelijk en ook voor niet-techneuten verstaanbaar rapport is belangrijk. Verder kun je je vinden in ons manifest en de kernwaarden waar wij als organisatie voor staan. Ben je iemand die snel opgeeft? Dan is deze baan niks voor jou.

Wat je kan:

“Ik haalde een PCAP net door WireShark toen m’n SIEM met zoekresultaten op de proppen kwam. Verder onderzoek bracht me in een memory image waar ik met Volatility een executable uit dumpte. Aan de hand van de E01 van de harde schijf van dat systeem ging ik op zoek naar een bijbehorende prefetch file. Toen ik die vond, wist ik: dit is patient zero.” – Krijg je bij het lezen van deze zin kriebels in je buik? Dan zoeken we jou! Ben je nu nog aan het Googelen wat een PCAP is? Dan is deze job misschien niet helemaal geschikt.

We bieden:

  • Een enthousiast en geëngageerd team met een eigen kijk op het vakgebied.
  • Wij bieden een ruime waaier toekomstperspectieven, doorgroeimogelijkheden en professionele opleidingen. En dit alles met een competitief salaris en extralegale voordelen.
  • Een plek in het i-Force team dat grote klanten in binnen- en buitenland helpt met oplossen en onderzoeken van allerhande (grote) problemen;
  • Een kijkje in het kloppend hart van bijzondere klantorganisaties;
  • Enorme vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie op jouw manier in te vullen;
  • Uitstekende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, stilstand is achteruitgang!

Onze bedrijfscultuur
Betrokkenheid, doortastendheid en discretie staan bij i-Force centraal. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een grote mate van teamwork en professionaliteit. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s, elk met een specialisatie in zijn of haar domein. Dit sluit aan bij ons streven naar een multidisciplinaire aanpak met als doel opdrachtgevers een geïntegreerde aanpak op maat te kunnen geven.

Reageer !
Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat het ons weten!
Stuur een mail (met CV en motivatie) naar info(at)i-force.be