We’re hiring – M/V met talent

Altijd ruimte voor talent
Voor ondernemende mensen met de juiste bagage en relevante werkervaring is i-Force een inspirerende werkomgeving.

Je uitdaging:
Na een opleidingsperiode werk je als computer forensisch onderzoeker actief mee aan een brede waaier van onderzoeksprojecten, stelt je flexibel op en kunt zelfstandig werken . In overleg met één van de partners stel je voor elk project een individuele werkplanning op en voer je de nodige analyses en onderzoeken  uit op een brede waaier van elektronische gegevens. Je stelt een duidelijk en verzorgd auditrapport op en formuleert desgevallend ook aanbevelingen.

Profiel:
Je beschikt over een bachelor diploma ICT of toegepaste informatica, of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring in heterogene IT omgevingen waarbij volgende elementen aan bod kwamen: implementeren en configureren van  file-, mail-, databaseservers en waarbij je tevens een grondige kennis hebt opgedaan van Windows client systemen.

Je hebt een analytische geest, bent creatief in het aanpakken van problemen en weet bij een grote hoeveelheid gegevens snel de hoofd- van de bijzaak te scheiden. Je werkt methodisch en met zin voor analyse.

Zelfstandig werken en permanente vorming schrikken je zeker niet af. Je bent vlot in de omgang en beschikt over sterke communicatieve en redactionele vaardigheden. Je bent stressbestendig en blijft in alle situaties neutraal en objectief!

Je bent bereid om opdrachten in heel België te doen en desgevallend ook in het buitenland.

Zijn een meerwaarde:

  • programmeren in C#, .NET, Python en PowerShell
  • ervaring met VMware, Citrix
  • kennis van Linux
  • eventuele ervaring in computer forensisch onderzoek

Talenkennis: Nederlands / ( Frans ) / Engels.

We bieden:
Een enthousiast en geëngageerd team met een eigen kijk op het vakgebied.
Wij bieden een ruime waaier toekomstperspectieven, doorgroeimogelijkheden en professionele opleidingen. En dit alles met een competitief salaris, extralegale voordelen en de kans om mee te werken aan zeer afwisselende en uiteenlopende jobs.

Onze bedrijfscultuur
Betrokkenheid, doortastendheid en discretie staan bij i-Force centraal. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een grote mate van teamwork en professionaliteit. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s, elk met een specialisatie in zijn of haar domein. Dit sluit aan bij ons streven naar een multidisciplinaire aanpak met als doel opdrachtgevers een geïntegreerde aanpak op maat te kunnen geven.

Interesse?

Wil je eventueel eens een forensische challenge uitproberen?
Neem hier alvast een kijkje https://i-force.be/challenge/

Stuur je curriculum vitae, samen met je motivatiebrief via mail naar info(at)i-force.be of per snail mail naar
i-Force
Vijfhuizen 6
9420 Erpe-Mere