Incident Response

Wanneer je het slachtoffer wordt van een hacking aanval of je vermoedt dat er data is gelekt, heb je hulp nodig, en liefst zo snel mogelijk.

Dankzij vijftien jaar ervaring met detectie, schadebeperking en digitaal forensisch onderzoek, hebben we een multidisciplinaire aanpak kunnen ontwikkelen waarmee we aanvallers opsporen en u helpen elke crisis aan te pakken.

Het i-Force incident response team kan u helpen om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Hoe groot is de omvang van het incident? Welke machines zijn geïnfecteerd of aangetast?
  • Hoe heeft de infectie kunnen plaatsvinden?
  • Is dit een gerichte aanval? Wie is er verantwoordelijk?

Onze werkwijze

Met onze eerste analyse scheiden we feiten van vermoedens en stemmen we onze respons af op uw prioriteiten. Wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag of wilt u bovenal bewijzen verzamelen die de eventuele aanhouding en vervolging van de overtreders mogelijk maken? Wilt u dat de professionals van i-Force de leiding op zich nemen of moeten ze samenwerken met uw eigen team? Uw prioriteiten bepalen de respons en de middelen die we inzetten om de crisis te bestrijden.

Samenwerking

Samenwerking met uw eigen organisatie is belangrijk om alle mogelijkheden van het i-Force Incident Response team te kunnen benutten. We zorgen razendsnel voor directe communicatielijnen met belangrijke beslissingsnemers. We bevorderen de samenwerking tussen personen in uw organisatie die normaal gesproken niet met elkaar samenwerken. We houden u op de hoogte van de aanpak van het probleem en vertellen u wat uw mogelijkheden zijn in het licht van de gestelde doelen.

Geef ons een seintje als je meer wil weten over deze dienst

Looking for a certified computer forensics incident response expert?